CATÀLEG

TELEVISIÓ IMPOSSIBLE, LA

Codi: CO00004

Autors: ESTEVE CARBONELL, JULI; ÀLVARO PRAT, JULIÀ; LÓPEZ ÀLVAREZ, JOSEP; BLAY LLOPIS, JUAN ANTONIO; ALCAÑIZ CASTELLS, JOSÉ MANUEL

Col·lecció: COMUNICACIÓ

Pàgines: 516

Dimensions: 12.5x18.5 cm

Data de publicació: 28/02/2000

ISBN: 978-84-7502-601-5


Preu: 20 €

Aquest és un treball coral, compromès i sincer d'uns periodistes que, amb el cap i amb el cor, analitzen el primer decenni d'informatius de Canal 9. Llums i ombres. Com que els autors han estat o són encara en TVV, expliquen molts quès i perquès, des de punts de vista raonables, raonats i diferents, ja que entre ells es troben antics càrrecs i també redactors de base.
S'entendrà, doncs, com uns informatius que naixen per a ser punt de referència, esdevenen exemple de trivialitat, manipulació i censura; on el periodista és condemnat a ser només un jornaler, on se sacrifiquen l'editorialista i el reporter d'investigació en benefici de l'animador bufó; on la mera diversió, l'elogi del que és intrascendent i el comentari addicte substitueixen la informació, l'anàlisi, l'entrevista profunda, el debat, i la denúncia. El llibre, a mig camí entre les memòries, l'assaig i la crònica periodística, és ple d'anècdotes i revelacions i és el gest seré però ferm de no acceptar que, parafrasejant el poeta, ens neguen Canal 9 i ens diguen que no tenim televisió, que la nostra és la d'ells.

Twitter Facebook YouTube RSS XIP
Edicions Tres i Quatre, Sant Ferran, 12. 3er pis. 46001 València · 680 437 157 · tresiquatre@tresiquatre.cat