CATÀLEG

MEMÒRIA DEL SABOR, LA

Codi: VA00035

Autors: GARÍ I CLOFENT, JOAN; USÓ, RAMON (FOTÒGRAF)

Col·lecció: VARIS

Pàgines: 228

Dimensions: 20x25,5 cm

Data de publicació: 18/11/2015

ISBN: 978-84-7502-970-2


Preu: 35 €

Ara que la cuina s'ha convertit en un espectacle mediàtic i que els chefs són les noves pop stars, sembla especialment oportú de revaloritzar les receptes tradicionals. La famosa "dieta mediterrània" no és res més que el que s'ha menjat a les llars valencianes tota la vida. I per a vindicar això -i llegar-ho a les noves generacions- Garí fa un recorregut pels plats de la seua cuina materna (els arrosos, les olles, les coques, els pastissos...). El que hi emergeix és un "autoretrat amb aliments", com diu l'autor, però també un continent de sabors amorosament evocat, que ve a demostrar una veritat latent: que la gastronomia és simplement un gènere literari. 

Entrevista amb l'autor/a:

Entrevista amb l'autor a Onda Cero. Aquí

Entrevista amb l'autor a El MundoAquí

Entrevista amb l'autor a l'Ara.cat. Aquí

La crítica diu:

Reportatge a Buris-ana. Aquí

Article a La veu del País Valencià. Aquí

Articles al Levante. AquíAquí i Aquí

Article a Posdata. Aquí

Article a Vilaweb. Aquí

Reportatge a l'Ara. Aquí

Article al Periódico Mediterráneo. Aquí

Articles a El Mundo. Aquí i Aquí

Article a El Temps. Aquí

Article d'Emili Piera a la secció Melocomotó de la Cartelera Túria. Aquí

Ressenya a Lletres valencianes. Aquí

Ressenta de Josep Palomero a la revista Saó. Aquí

Twitter Facebook YouTube RSS XIP
Edicions Tres i Quatre, Sant Ferran, 12. 3er pis. 46001 València · 680 437 157 · tresiquatre@tresiquatre.cat