CATÀLEG

ENTRADA 46 PREMIS OCTUBRE

Codi: VA00050

Col·lecció: VARIS

Data de publicació: 25/10/2017


Sense stock temporalment
(contacta amb 3i4)

Un any més, la ciutat de València s’omple d’activitats culturals i de reflexió i esdevé, per uns dies, el punt de trobada de la cultura catalana. Així, del 17 al 27 d’octubre tindran lloc diversos congressos, que enguany commemoraran la Revolució Russa de 1917, i dos personatges ben importants per al País Valencià: el primer alcalde d’Esquerra Valenciana, Vicent Marco Miranda, i l’il·lustre pensador suecà Joan Fuster. Finalment, dissabte 28 a la nit els Premis Octubre esdevindran el colofó d’una setmana atapeïda d’activitats. Enguany, a més, amb una novetat: als premis d’assaig, poesia i narrativa, se n’afegirà un de teatre.

Arriba l’octubre i amb ell la 46a edició dels Premis Octubre. Un any més, la ciutat de València s’omple d’activitats culturals i de reflexió i esdevé, per uns dies, el punt de trobada de la cultura catalana. Així, les dues darreres setmanes d’octubre tindran lloc diversos congressos, que enguany commemoraran la Revolució Russa de 1917, i dos personatges ben importants per al País Valencià: el primer alcalde d’Esquerra Valenciana, Vicent Marco Miranda, i l’il·lustre pensador suecà Joan Fuster.
Finalment, dissabte 28 a la nit els Premis Octubre esdevindran el colofó d’una setmana atapeïda d’activitats. Enguany, a més, amb una novetat: als premis d’assaig, poesia i narrativa, se n’afegirà un de teatre.

PER A MÉS INFORMACIÓ CLIQUEU A PREMIS OCTUBRE 2017

SI VOLEU COMPRAR ENTRADES HO PODEU FER A LA LLIBRERIA FAN SET

O BÉ AL TEL 680 43 71 57

La crítica diu:

Homenatge a Marco Miranda a El Temps. Aquí

Twitter Facebook YouTube RSS XIP
Edicions Tres i Quatre, Sant Ferran, 12. 3er pis. 46001 València · 680 437 157 · tresiquatre@tresiquatre.cat