CATÀLEG

CASSETTE

Codi: PO00191

Autor: PAU I AU

Col·lecció: POESIA

Premi: "SENYORIU D'AUSIÀS MARCH" DE POESIA

Pàgines: 88

Dimensions: 13,5x19,5 cm

Data de publicació: 06/04/2022

ISBN: 978-84-17469-53-5


Preu: 13 €

Cassette (/Ka’se te/), obra polifònica dividida en dos actes –Cara A i Cara B– amb què Pau i au ens convida a endinsar-nos dins un espai urbà en què velles glòries olímpiques repetirien les seues proeses atlètiques si la ciutat –CIUTAT– on transcorre l’acció no hagués estat buida. On els antics habitants de CIUTAT es manifesten a través d’una cassette.

Pau i au s’apropia del ritme cinematogràfic de Tarkovsky i ens presenta una història en què els esdeveniments no se succeeixen sinó que se superposen de tal manera que el ferm acaba per cedir sota el pes de la desesperació –romandre pulcre enmig de la desesperació és el tema principal d’ambdues cares de Cassette– arrossegant, alhora, protagonistes i lectors, cap a una resolució impossible.

Cara A i Cara B estan separades per un entreacte, Jonbar o el Llibre dels morts, on el poeta reflexiona sobre la equifinalitat.

Cassette i Jonbar o el Llibre dels morts constitueixen, respectivament, el volum 2 i els volums 3 i 4 de les Cròniques de Calridge, iniciades amb Recital privat de poesia per a una família anglesa possiblement inexistent.

Twitter Facebook YouTube RSS XIP
Edicions Tres i Quatre, Sant Ferran, 12. 3er pis. 46001 València · 680 437 157 · tresiquatre@tresiquatre.cat